Lidmaatschapstest

Lidmaatschapstest

Welk lidmaatschap past het best bij jouw doelstelling? Doe de test!

arrow-down

Weten of Sportcentrum Coach in Waalre de sportschool voor jou is?

Welk lidmaatschap past het best bij jouw doelstelling? Ontdek het nu door slechts 6 korte vragen te beantwoorden. Deze korte test geeft inzicht in welk programma het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘verzenden’. Binnen 1 dag nemen we persoonlijk contact met je op!

Wat onze leden zeggen

Maxime van Cuijk

"Door de fijne persoonlijke begeleiding ben ik nu fitter en sterker. Vriendelijk personeel, dat altijd in is voor een leuk praat of het uitleggen van een nieuw schema."

Maxime van Cuijk

Martijn van Rosendaal

"Waar ik begonnen ben met een 5 weken traject, ben ik ondertussen alweer 4 jaar verder. Ik kan iedereen die ondersteuning wenst, een goede begeleiding nodig heeft en niet het gevoel wil hebben dat er te veel sporters in het gebouw zijn Coach aanraden!"

Martijn van Rosendaal

Rob Westerhof

"Coach heeft mij de laatste 7 jaren alle mogelijkheden geboden, om zowel individueel als in groepsverband te werken aan mijn doel."

Rob Westerhof

Annemarie Bekkers-Paans

"Mijn jongste zoon is in 2014 begonnen bij Sportcentrum Coach, na al die tijd wachten in de lounge heb ik toch maar besloten om te starten met sporten. Dankzij de combinatie van intensief sporten en het koolhydraatarm dieet ben ik binnen een halfjaar meer dan 20 kg kwijtgeraakt en zijn mijn rugklachten ook verdwenen!"

Annemarie Bekkers-Paans

Kitty Addink

‘Ik sport graag bij Coach omdat het goed is voor mijn gezondheid. Gezellige groepjes of individueel en onder begeleiding van kundige en zeer spontane coaches. Ik zeg, Sportcentrum Coach!’

Kitty Addink

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Waarom deze lidmaatschapstest

Gratis
Gratis

Er zijn geen kosten voor het invullen van de Sportcentrum Coach lidmaatschapstest

Passende lidmaatschappen
Passende lidmaatschappen

Jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het lidmaatschap dat het beste bij jou en jouw doelstelling past.

Snel contact
Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en een persoonlijk advies.

De eerste stap naar een gezondere leefstijl
De eerste stap naar een gezondere leefstijl

We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan 'starthulp' om (weer) een gezondere leefstijl aan te nemen. Dit is de ideale manier om je stap voor stap te supporten, om te starten en om vol te houden.

Ontdek in 1 minuut welk programma bij jou past