Het aanbod van Sportcentrum Coach

Ontdek het veelzijdige aanbod aan groepslessen, personal training, fitness en 100% begeleiding van Sportcentrum Coach.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod.

Groepslessen
Groepslessen

Een breed aanbod in groepslessen, onder andere programma’s van Les Mills.

Fitness
Fitness

Op zoek naar een sportcentrum met persoonlijke coaching zodat jij je doelen kunt behalen en waar jij je thuis voelt? Dan ben je bij Sportcentrum Coach in Waalre op het juiste adres!

Personal Training
Personal Training

Naast onze bestaande programma’s biedt Sportcentrum Coach ook Personal training. Je krijgt een individuele training met persoonlijke aandacht. Op deze manier word je intensief begeleid richting het behalen van jouw doelstellingen.

Jeugdsport
Jeugdsport

Sportcentrum Coach biedt verschillende groepslessen aan voor kinderen al vanaf 2,5 jaar. Zo bieden wij judo, jiu-jitsu, boksen en jeugdfitness.

Wat onze leden zeggen

Maxime van Cuijk

"Door de fijne persoonlijke begeleiding ben ik nu fitter en sterker. Vriendelijk personeel, dat altijd in is voor een leuk praat of het uitleggen van een nieuw schema."

Maxime van Cuijk

Martijn van Rosendaal

"Waar ik begonnen ben met een 5 weken traject, ben ik ondertussen alweer 4 jaar verder. Ik kan iedereen die ondersteuning wenst, een goede begeleiding nodig heeft en niet het gevoel wil hebben dat er te veel sporters in het gebouw zijn Coach aanraden!"

Martijn van Rosendaal

Rob Westerhof

"Coach heeft mij de laatste 7 jaren alle mogelijkheden geboden, om zowel individueel als in groepsverband te werken aan mijn doel."

Rob Westerhof

Annemarie Bakkers-Paans

"Mijn jongste zoon is in 2014 begonnen bij Sportcentrum Coach, na al die tijd wachten in de lounge heb ik toch maar besloten om te starten met sporten. Dankzij de combinatie van intensief sporten en het koolhydraatarm dieet ben ik binnen een halfjaar meer dan 20 kg kwijtgeraakt en zijn mijn rugklachten ook verdwenen!"

Annemarie Bakkers-Paans

Kitty Addink

"Ik sport graag bij Coach omdat het goed is voor mijn gezondheid. Gezellige groepjes of individueel en onder begeleiding van kundige en zeer spontane coaches. Ik zeg, Sportcentrum Coach!"

Kitty Addink

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze gratis proefweek!

Gratis Proefweek

Heb je nog vragen of een opmerking?

Geen probleem! Vul het contactformulier in en we nemen binnen één dag persoonlijk contact met je op

Alles van groepslessen tot fitness bij Sportcentrum Coach

Alles van groepslessen tot fitness bij Sportcentrum Coach

Met ons uitgebreide aanbod kunnen wij jou het beste bieden op gebied van fitness, gezondheid en ontspanning. Met onze gratis proefweek en onze lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Wij zijn er zeker van dat we jou kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Sportcentrum Coaching