Gewichtsconsulent

Gewichtsconsulent

Kan vergoed worden door de zorgverzekeraar.

arrow-down

Een blijvend gezond gewicht

Heb je vragen rondom voeding? Wil je graag een paar kilo afvallen, wil je weten hoe dat je je huidige voedingspatroon kan verbeteren of zou je graag willen aankomen? Met deze vragen kan je terecht bij Nicole als gewichtsconsulent! Heb je al van alles geprobeerd, maar zonder het gewenste resultaat? Kies dan voor begeleiding op maat voor een blijvend gezond gewicht!

Veel diëten en voedingshypes zijn te extreem en lastig vol te houden. Waarom? Omdat ze niet bij je passen en te ver afstaan van hoe jouw leven en eetpatroon eruit zien. Soms kan je een nieuw dieet wel een tijdje volhouden, maar verval je toch weer in je oude patroon. Het gewicht dat er zo snel af ging, vliegt er weer aan, met vaak nog weer extra gewicht erbij.
Daarom is begeleiding op maat ook zo belangrijk. En dat is wat ik je kan bieden. Samen kijken we goed naar hoe jouw leven eruit ziet; hoe ziet je eetpatroon eruit, wat eet je graag en wat niet, wie doet de boodschappen, wie kookt er, houd je van bewegen en hoe dan. Wat is haalbaar, hoe pas je nieuwe gewoonten in? Al deze dingen bepalen hoe jij een gezond gewicht kunt bereiken en behouden.

Ook is het mogelijk om een gedeelte vergoed te krijgen vanuit de verzekering, klik hier voor meer informatie.

Meer informatie

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het onderstaande contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Wat onze leden zeggen

Maxime van Cuijk

Door de fijne persoonlijke begeleiding ben ik nu fitter en sterker. Vriendelijk personeel, dat altijd in is voor een leuk praat of het uitleggen van een nieuw schema.

Maxime van Cuijk

Martijn van Rosendaal

"Waar ik begonnen ben met een 5 weken traject, ben ik ondertussen alweer 4 jaar verder. Ik kan iedereen die ondersteuning wenst, een goede begeleiding nodig heeft en niet het gevoel wil hebben dat er te veel sporters in het gebouw zijn Coach aanraden!"

Martijn van Rosendaal

Rob Westerhof

"Coach heeft mij de laatste 7 jaren alle mogelijkheden geboden, om zowel individueel als in groepsverband te werken aan mijn doel."

Rob Westerhof

Annemarie Bekkers-Paans

"Mijn jongste zoon is in 2014 begonnen bij Sportcentrum Coach, na al die tijd wachten in de lounge heb ik toch maar besloten om te starten met sporten. Dankzij de combinatie van intensief sporten en het koolhydraatarm dieet ben ik binnen een halfjaar meer dan 20 kg kwijtgeraakt en zijn mijn rugklachten ook verdwenen!"

Annemarie Bekkers-Paans

Kitty Addink

"Ik sport graag bij Coach omdat het goed is voor mijn gezondheid. Gezellige groepjes of individueel en onder begeleiding van kundige en zeer spontane coaches. Ik zeg, Sportcentrum Coach!"

Kitty Addink

circle-arrow-left
circle-arrow-right
Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Vraag alle (start)informatie aan