Wat zijn de tarieven van Sportcentrum Coach

Wat zijn de tarieven van Sportcentrum Coach

Doe de lidmaatschapstest

arrow-down

Passend programma

Bij Sportcentrum Coach krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Je kunt al komen fitnessen vanaf €26,90 t/m €67,50 per maand.

Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

Maxime van Cuijk

"Door de fijne persoonlijke begeleiding ben ik nu fitter en sterker. Vriendelijk personeel, dat altijd in is voor een leuk praat of het uitleggen van een nieuw schema."

Maxime van Cuijk

Kitty Addink

"Ik sport graag bij Coach omdat het goed is voor mijn gezondheid. Gezellige groepjes of individueel en onder begeleiding van kundige en zeer spontane coaches. Ik zeg, Sportcentrum Coach!"

Kitty Addink

Rob Westerhof

"Coach heeft mij de laatste 7 jaren alle mogelijkheden geboden, om zowel individueel als in groepsverband te werken aan mijn doel."

Rob Westerhof

Martijn van Rosendaal

"Waar ik begonnen ben met een 5 weken traject, ben ik ondertussen alweer 4 jaar verder. Ik kan iedereen die ondersteuning wenst, een goede begeleiding nodig heeft en niet het gevoel wil hebben dat er te veel sporters in het gebouw zijn Coach aanraden!"

Martijn van Rosendaal

Annemarie Bekkers-Paans

"Mijn jongste zoon is in 2014 begonnen bij Sportcentrum Coach, na al die tijd wachten in de lounge heb ik toch maar besloten om te starten met sporten. Dankzij de combinatie van intensief sporten en het koolhydraatarm dieet ben ik binnen een halfjaar meer dan 20 kg kwijtgeraakt en zijn mijn rugklachten ook verdwenen!"

Annemarie Bekkers-Paans

circle-arrow-left
circle-arrow-right

Jouw voordelen bij Sportcentrum Coach in Waalre

Persoonlijke begeleiding
Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Persoonlijke aanbieding
Persoonlijke aanbieding

Voordat je lid wordt, ontvang je een aanbieding die precies is afgestemd op jouw wensen en doelen.

Uitgebreid aanbod
Uitgebreid aanbod

Het aanbod van Sportcentrum Coach omvat: Fitness, Personal Training, Groepslessen en Jeugdsport.

Vertrouwde omgeving
Vertrouwde omgeving

Bij Sportcentrum Coach in Waalre train je in een persoonlijke en vertrouwde omgeving. Al meer dan 18 jaar helpen we mensen om gezonder en fitter te leven.

Hoe het werkt

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.

Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’.
We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij Sportcentrum Coach!

Het best passende programma
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl

Maak kennis met Sportcentrum Coach en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Sportcentrum Coach lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend.
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.
Het aanbod van Sportcentrum Coach omvat alles van Fitness tot Personal Training

Het aanbod van Sportcentrum Coach omvat alles van Fitness tot Personal Training

Een lidmaatschap gericht op jouw persoonlijke doelen. Ja, dat kan met Sportcentrum Coach! Met het uitgebreide aanbod zijn wij al meer dan 18 jaar dé specialist voor Fitness, Groepslessen en Personal Training in Waalre. Het omvat de volgende diensten: jeugdfitness, boksfit en outdoor workouts. Met de Gratis Proefweek kan je nu kennis maken met sporten bij Sportcentrum Coach. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.”

Ontvang nu vrijblijvend alle (start)informatie